Experter inom arbetsrätt och HR

Vi ger dig service genom ett stöd av unga arbetsrättsexperter i kombination med erfarna och seniora kollegor. Vi är 6 delägare med arbetsrättsexpertis i form av erfarenhet från HR, juridik, processjuridik och arbetsrättsproffesur.

200+

arbetsgivare använder redan våra tjänster.

Rådgivning för arbetsgivare

Vi hjälper enbart arbetsgivare vilket bidrar till en fördjupad förståelse av den problematik och de frågeställningar som du som arbetsgivare eller arbetsgivarrepresentant ställs inför.

Arbetsrätt och HR-stöd för arbetsgivare

Vi på Arbetsrättsbyrån MBL 11 bistår arbetsgivare med allt ifrån anställning och personalfrågor till förhandling och tvistelösning. Vi arbetar både förebyggande och problemlösande, vilket innebär att vi lägger stort fokus på att hjälpa företag att göra rätt och därmed undvika tvist men om det skulle krävas har vi stor erfarenhet som ombud i domstol.

Vårt team

Vår förhandling, rådgivning och utbildningsverksamhet består av ett nätverk av seniora erfarna experter och pigga juniora arbetsrättsspecialister.

Michael Jensen

Delägare och arbetsrättsjurist

Michael har en gedigen bakgrund som förhandlare och rådgivare för en rad fackförbund och arbetsgivarorganisationer. Därtill har Michael även drivit egna företag. Med denna bakgrund har Michael en stor kunskap inom arbetsrätt och företagande. Michael är specialiserad inom förhandling, arbetsrätt, tvistlösning och företagsrådgivning.

Jakob Lindholm

Delägare och arbetsrättsjurist

Jakob är jurist med arbetsrätt och processrätt som inriktning. Utöver juridiken är Jakob även yrkesverksam musiker. Jakob är specialiserad inom arbetsrätt, avtalsrätt, tvistlösning samt processrätt och har en juristexamen från Lunds universitet.

Johann Mulder

Delägare

Johann är professor juris doktor vid Oslo Universitet med inriktning arbetsrätt och mycket djup kunskap inom verksamhetsövergångsreglerna.

Anna Persson

HR - Specialist och utredare

Anna har vana av att ge chefer strategiskt och operativt stöd inom HR och arbetsrättsområdet. Har särskild kompetens och utbildning för att utreda mobbning, trakasserier och kränkande särbehandling.

Linnea Berg

Ekonomiansvarig

Linnea hjälper dig vid med fakturafrågor och övriga ekonomifrågor. Linnea är också behjälplig vid behov för att vara ett stöd till dig som kund inför beslut som ska förhandlas med fackliga parter.

Julie Pedersen

Säljare

Vår energiska säljare med erfarenhet från såväl det danska som det svenska arbetslivet har Julie därför god förståelse för kultur. Med erfarenhet som chef är Julie van vid de praktiska utmaningar som chefer och arbetsledare har att hantera inom personalområdet och kan fort identifierad hur vi kan hjälpa dig.

Vår nästa studentmedarbetare?

Vi har sedan starten alltid haft en plats öppen för en studentmedarbetare på 20% som studerar HR eller arbetsrätt. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad.