Experter inom arbetsrätt och HR

Vi ger dig service genom ett stöd av unga arbetsrättsexperter i kombination med erfarna och seniora kollegor. Vi är 6 delägare med arbetsrättsexpertis i form av erfarenhet från HR, juridik, processjuridik och arbetsrättsproffesur.

200+

arbetsgivare använder redan våra tjänster.

Rådgivning för arbetsgivare

Vi hjälper enbart arbetsgivare vilket bidrar till en fördjupad förståelse av den problematik och de frågeställningar som du som arbetsgivare eller arbetsgivarrepresentant ställs inför.

Arbetsrätt och HR-stöd för arbetsgivare

Vi på Arbetsrättsbyrån MBL 11 bistår arbetsgivare med allt ifrån anställning och personalfrågor till förhandling och tvistelösning. Vi arbetar både förebyggande och problemlösande, vilket innebär att vi lägger stort fokus på att hjälpa företag att göra rätt och därmed undvika tvist men om det skulle krävas har vi stor erfarenhet som ombud i domstol.

Vårt team

Vår förhandling, rådgivning och utbildningsverksamhet består av ett nätverk av seniora erfarna experter och pigga juniora arbetsrättsspecialister.

Michael Jensen

Delägare och arbetsrättsjurist

Michael har en gedigen bakgrund som förhandlare och rådgivare för en rad fackförbund och arbetsgivarorganisationer. Därtill har Michael även drivit egna företag. Med denna bakgrund har Michael en stor kunskap inom arbetsrätt och företagande. Michael är specialiserad inom förhandling, arbetsrätt, tvistlösning och företagsrådgivning.

Jakob Lindholm

Delägare och arbetsrättsjurist

Jakob är jurist med arbetsrätt och processrätt som inriktning. Utöver juridiken är Jakob även yrkesverksam musiker. Jakob är specialiserad inom arbetsrätt, avtalsrätt, tvistlösning samt processrätt och har en juristexamen från Lunds universitet.

Emelie Oredsson

HR-Specialist och företagsrådgivare

Emelie har en lång bakgrund som HR, bland annat på ett av Sveriges största företag (med många franchiseföretagare). Med denna bakgrund har Emelie stor förståelse och erfarenhet kring de frågeställningar samt problem som en HR eller VD kan ställas inför. Emelie är specialiserad inom arbetsrätt och personalfrågor.

Johann Mulder

Delägare

Johann är professor juris doktor vid Oslo Universitet med inriktning arbetsrätt och mycket djup kunskap inom verksamhetsövergångsreglerna.

Vår nästa studentmedarbetare?

Vi har sedan starten alltid haft en plats öppen för en studentmedarbetare på 20% som studerar HR eller arbetsrätt. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad.